fiddealskareric

Alla inlägg den 1 juli 2013

Av Fideli Wall - 1 juli 2013 09:46

Japp nu är jag i Thailand med min familj och jag vaknade för typ en halvtimme sen då klockan var 13.00 här (0.0) hehe? men klockan var åtta på morgonen hos er då och hela dygnet vrids ju om här :\
Jo men hörni vad har ni för er? Har ni en bra sommar hitils? För mig känns det som om att hela sommarlovet har gått, men?det har ju bara gått tre veckor in på det det känns riktigt skönt att veta för jag vill verkligen inte gå tillbaka till skolan! Nej usch fy blä!!!!

Jag har ganska mycket att se fram emot den här sommarn:
- Linnéa (linneajohannesson.blogg.se) ska förhoppningsvis komma hem till mig!!!!
- Jag ska SÄKERT åka upp till syrran i Stockholm!
- jag ska vara med mina kompisar mycket...
- 8:a coolingar ska typ "tälta" (fast den åttonde vet inte om nåt än hahahahah)
- jag ska noog till Grönan nååågra gånger mer det här året än vad jag redan vart (jag har vart där 4:a gånger bara iår)
Och SÅÅÅÅÅ mycket mera som kanske inte är liksom så ,stort fast det är det. Typ åka och köpa glass med familjen och så! :')

Nu har det snart gått tre veckor sen jag åkte (O.o) och det är helt sjukt vad tiden har gått fort. Herregud! Jag kommer inte ens ihåg hur bilresan TILL flygplatsen var (?!?!?!) ska det vara så??
Men om jag ska va ärlig så visst det har vart jätte mysigt och så nu i Thailand men jag trivs nog bäst på hemmaplan ändå! I Sverige har jag ju alla kompisar och så hemma och mitt rum och min säng och så? det är bara sånna självklara saker som man längtar hem till, tycker jag.

Igår gjorde jag och min syster naglar på en salong här nere, som jag blev ganska nöjd med förutom att dem kanske blev lite långa men annars blev det bra, dem blev lite Molly Sandén inspirerade på formen och så och det är ju bra för hon är en av mina idoler.

Idag ska jag, pappa och Alda till HardRock Café och äta där! Jag är inte så intresserad av sånna där rockerssaker som är där men det kan faktiskt vara coolt ibland om man vet vilka som är där och vilken rockers saker det är som är där, hahah, jag ska ta med mig min mobil så jag tar nog lite kort där, men vi får se!

På torsdagnatt åker vi hem och dit längtar jag ju inte?flygresan är det VÄRSTA SOM FINNS!!!! EVVER!!! Usch ja bara ryser när jag tänker på det! 11 timmar!!! ELVA TIMMAR!!!! Näe ja stannar nog här ett tag till bara för att slippa flygresan!! ;)

Okej nu sitter familjen och kollar på RIO och jag ska gå dit och vara med! Hahah

RIKTIGT varma ((; ) kramar från mig i Thailand! Hejdåååååå //Fideli

Presentation


Hej på dej, Jag heter Fideli och är 13 år. Jag är GALEN i tvillingarna Jedward.

Jag har en dröm som många andra om att bli artist/sångerska, och jag ska försöka följa min dröm. Musiken är alltså en väldigt stor del i mitt liv!
Kram

Fråga mig

24 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards