fiddealskareric

Alla inlägg den 8 juli 2013

Av Fideli Wall - 8 juli 2013 16:20

Haha jag har säkert sagt det förr och nu säger jag det igen, det där med rubrik är inte alls en utav mina starka sidor alltså, det är så jobbigt när man sitter där och ska skriva ett inlägg och kommer till "skriv rubriken här tack" och man typ vill slänga datorn i marken och hoppas på det bästa liksom. Haha!

Ja kände att jag hade lite av en tvångstanke i att jag var tvungen att skriva på bloggen idag. För den tanken jag fick i mitt huvud nu var "Gjorde jag det igår" xD ASSÅ! ^.^

Nu ska jag gå och ladda upp min telefon och sen ska jag gå ut och gå! SJÄLV!
Det är nästan en av dem bästa sakerna som finns tycker jag. Att gå ut själv och gå, då har man liksom ingen press på sig att gå snabbare eller saktare, en längre eller kortare bit eller gå på en speciell tid eller så?för när man går där bredvid sina as vältränade kompisar eller familj eller nåt sånt så känner man sig lite ja vad ska man säga?dålig! Och det var så tomt utan mina promenader i Thailand för där vill man ju liksom inte gå själv! O.o creepy.
Och som jag sa så är det bara så skönt att gå utanför dörren och gå hur långt man vill utan att någon annan sätter någon gräns på hur långt man ska gå?sätta i lite musik i öronen och bara gå, raka vägen dit man vill! Ååååh ja längtar redan! >.<
Mamma har till och med erbjudit sig att gå med men jag säger nej! Hehe alltså jo det är klart om hon vill hänga med så gör hon ju det, det är ju inte precis så att jag förbjuder henne!

Nu måste jag ladda mobilen!
Hääääj //Fideli

[Bild]

Presentation


Hej på dej, Jag heter Fideli och är 13 år. Jag är GALEN i tvillingarna Jedward.

Jag har en dröm som många andra om att bli artist/sångerska, och jag ska försöka följa min dröm. Musiken är alltså en väldigt stor del i mitt liv!
Kram

Fråga mig

24 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards