fiddealskareric

Alla inlägg den 13 juli 2013

Av Fideli Wall - 13 juli 2013 23:45

(EGOINLÄGG) Panto är en slags musikal i Irland som styrs upp av olika kändisar från Irland som byts ut vart fjärde år! Detta är i slutet av december och i början av Januari. Sen fyra år tillbaka (2010) så var det två tvillingar med namnet John och Edward Grimes som skrev på ett kontrakt på att vara med och styra upp musikalen i fyra år framåt! I år är det sista året med dem i Musikalbranschen inom Panto.
Jag och Linnéa känner oss liiite ensamma om att inte åka dit! Vi VILL åka dit! SÅÅÅÅÅ mycket (Det är säkert jätte många andra som också inte åker dit av olika andledningar)! En av mina största drömresor jag har är att åka till Irland, dock helst på sommaren då men nu när det gäller Panto så spelar det INGEN roll faktiskt! Panto är en väldigt stor del av alla Jedheads liv. Jag vill Sååå gärna åka dit! Jag är nästan 99,999999999999999999999999% säker på att det skulle bli ett minne för livet!
Det är oftast olika Sagoteman på Pantomusikalen, förra året var det "JEDWARD & The magic lamp" och i år så är det "Beauty and a beast" alltså skönheten och odjuret!
Ååååååååh jag vill dit! Linnéa också!

Här har jag styrt upp en plan! xD

<3

Av Fideli Wall - 13 juli 2013 02:19

Åh gud! KAN DEM INTE KOMMA TILLBAKS NU!! SNÄLLA! Jag saknar dem! Jätte mycket! Det var 133 dagar sedan jag träffade Mina favorit Tvillingar! Ååh vad jag saknar dem!!!

Jag saknar också min moster Lilian (som förövrigt var i USA i ett år förra året) som åkte för ungefär 2 månader sen till Australien och ska vara där i en obestämd tid! Det senaste galnaste jag var med mä henne var när hon gick in i vårat klassrum i våras och sa att hon skulle vara våran lärare! Haha åååååh va glad jag blev då! Men ändå lite nervös! "Undra vad hon tycker om mina kunskaper i *tralalala* ämnet" hahaha men det gick såå bra så! ;) och det roligaste var nog att alla sa att vi var så himla lika varann! O.o Men det vet jag nog inte om det är sant, du är ju mycke sötare juuh! Och sen så är det så typiskt att jag ville sååå gärna åka till Sydney ungefär en månad innan du sa att du skulle dit och sen så sa du det och ååh va arg jag blev på dig då! Haha men mest för att du skulle åka på OBESTÄMD TID!!!!! Men du Lilian om jag börjar gå nu så är jag nog framme om 3,5 år! Så ja, vi ses då! Ps. Jag kan leta efter Timons pappa påvägen :')

Och sen Linnéa, vi ses snart hoppas jag! :')

Av Fideli Wall - 13 juli 2013 02:04

Jag vill inte verka negativ eller så nu men?usch! Alltså ibland så vill man bara gå och lägga sig och hoppas på att allt jobbigt ska vara över när man vaknat! Jag SKA inte tänka att allt är så jobbigt för egentligen när man tänker till riktigt så är det inte så jobbigt som det känns. För alla våra "problem" är ju så OTROLIGT små och fjantiga när man ser på alla dem riktigt jobbiga sakerna i ett liv som finns, till exempel alla dumma dumma dumma dumma dumma dumma dumma dumma dumma dumma dumma sjukdomar, som typ cancer och sånt! Alla våra problem som vi tycker är så jobbiga är inte det! Det tycker jag är värt att tänka på!
Jag brukar göra det! Gör det Ni också! Tänk på hur bra ni har det! Kram <3

Presentation


Hej på dej, Jag heter Fideli och är 13 år. Jag är GALEN i tvillingarna Jedward.

Jag har en dröm som många andra om att bli artist/sångerska, och jag ska försöka följa min dröm. Musiken är alltså en väldigt stor del i mitt liv!
Kram

Fråga mig

24 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards